Sund snack: paleo muffins

Scrapbog

Da vi besluttede os for at rykke teltpælene op og flytte til Spanien for et stykke tid, bestemte jeg mig for at lave en scrapbog over vores tid her.

 photo snapshots hjerte_zpsgt9yuixl.jpg

 photo snapshots_zpsvjbqd8ut.jpg

Jeg har altid elsket at sidde og kigge gamle billeder igennem i fotoalbums. Og så længe jeg kan huske tilbage har jeg på ferier været udstyret med mit eget engangskamera (kan i huske dem? :-D) Der er noget helt specielt og nostalgisk over at kigge minder igennem på denne måde, og jeg tror, at det om nogle år bliver så hyggeligt at kunne tage en fysisk bog frem fuld af stemningsfyldte snapshots af vores oplevelser og hverdag i Spanien og på den måde mindes en god tid.

 photo Snapshots Collage_zps2iuctufr.jpg

For at scrapbogen ikke skal blive for tyk, men samtidig indeholde god mængde billeder med fra ture og oplevelser etc., fremkalder vi alle billeder i polaroid gennem Printic App. Det er super smart og til overkommelige priser!

 photo scrapbog_zps9zxlbrjj.jpg

Jeg har lige fået praktikplads her i Spanien i en marketing- og kommunikationsvirksomhed pr. januar 2016, så det ser ud til, at vores ophold her i Spanien bliver forlænget lidt (wuhuu) 😉 Jeg glæder mig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund snack: paleo muffins