Bananpandekager
Jeg eeeelsker bananpandekager. Måske faktisk bare alt, hvor banan indgår 😉 Hvis tiden er til det, som i dag, laver jeg gerne en stak bananpandekager til morgenmad (og gerne dobbeltportion, så der er til lidt snacks dagen efter også).
Det gode ved bananpandekager, foruden at de smager sindsygt lækkert, er, at de faktisk er forholdvis nemme at bikse sammen, er sunde, og så kan de serveres med lige, hvad man har lyst til.
- 2 bananer
- 3 æg
- 2 dl havregryn
Fremgangsmåde:
Mos bananerne og bland dem sammen med havregryn og æg. Rør godt rundt.
Steg dem i små portioner ved middel varme.
Jeg plejer at servere dem med hakket mørk chokolade, hakkede mandler og frisk frugt – f.eks. figner eller bær. Desuden kan dulce de leche, hindbærfluff eller vanilieskyr også anbefales til.
God søndag!
Ingen kommentarer endnu