Køkken detaljer

Brand crush: Nicolas Vahé

 photo ae682f29-27e9-45f2-846f-77779c5ef5fd_zpstmamuueu.jpg

1. Kaffe sirup: karamel * vanilje / 2. Olie: pistachie * hasselnød / 3. Muffins forme: stjerner * tern
4. Sugerør / 5. Olie: basilikum * hvidløg * chili * citrus * ingefær
6. Køkkenredskaber i bambus: salatbestik * grydeske * palet * spaghetti ske * dejskraber
7. Salt: parmesan & basilikum * wasabi & sesam * tomat & herbs de provence * ingefær & citron
8. Grillhandsker / 9. Viskestykker: okse * ternet

Jeg er en af dem, som er faldet i Nicolas Vahé-fælden. Nogle synes nok, at det er vanvittigt at give så meget for en salt, olie, whatever, når det kan købes langt billigere i det lokale supermarked. Jeg giver dem til dels ret. Da jeg først fik øje på mærket, var min interesse hurtigt vakt, da produkterne er sindssygt pæne at kigge på. Jeg elsker pæn emballage! Jeg var dog alligevel ret skeptisk, og tvivlede i den grad på, at produkterne smagsmæssigt kunne leve op til den høje pris. Men æstetikeren i mig endte alligevel med at klikke at par produkter hjem for at afprøve dem – for hvis ikke de kunne leve op til forventningerne, ville de da i det mindste se pæne ud i mit køkken 😉 Og jeg må sige, at jeg er fan!

Jeg synes virkelig, at produktet holder, hvad det lover ud fra etiketten, og så vil jeg altså gerne give lidt ekstra for et lækkert produkt. Ja ja, man kan sagtens blande sit eget kryddersalt (og -olie), den er jeg med på, men det er altså ikke helt det samme som at få det leveret til døren i en pæn emballage 😉 Jeg kan derfor sagtens finde på at “investere” i lidt flere lækre Nicolas Vahé produkter i den nærmeste fremtid! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køkken detaljer